DI KASIH 100.000 BAWAIN LAGU - WEGAH KELANGAN | MUSISI JOGJA PROJECT - PENDOPO LAWAS JOGJA

musisi jogja project

  • Release Date:
  • Viewer: 312,026
  • Like Video: 2
  • Dislike Video: 53
  • Video Length: 5minutes : 18second

Download 1

Music Video

  Play Audio :

Description

Cek linknya untuk Official Video (WEGAH KELANGAN) dibawah ini ya https://www.youtube.com/watch?v=Z36Q40L7pvo Capo fret 1 -A Dm G ~ ~ rungokno jerit atiku iki C F ~ sing bingung noto roso ning ati Dm G pengenku kowe ngerti sek tak pikir saiki Dm G ~ tulung kowe aja salah tompo C F ~ ojo mbok pikir aku ngeliyo Dm kabeh iki kahanan G Am ra iso neruske katresnan ~ Reff : A Dm G jujur aku iseh sayang wegah kelangan C F mergo wes tak patri ning njero ati Dm nanging arep piye meneh G C iki wes kahanan kudu pisahan ~ A Dm G njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku C F mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku Dm G C nglungani sliramu abot rasane pangapurane ~ Dm G ~ ora ono niat nglarani atimu C rungokno aku senajane aku sing kleru F tak akoni pancen gede roso tresnoku Dm yo mung kanggo awakmu G cukup pisan iki kowe loro ati Am ora tak baleni anggonku nglarani ~ Reff : A Dm G jujur aku iseh sayang wegah kelangan C F mergo wes tak patri ning njero ati Dm nanging arep piye meneh G C iki wes kahanan kudu pisahan ~ A Dm G njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku C F mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku Dm G C nglungani sliramu abot rasane pangapurane ~ Dm G ~ mung kependem roso tresno C F bebarengan ora bakal dadi nyoto Dm Am ~ pengen langgeng yo kui karepmu F E ~ Am nanging wong tuaku ora setuju ~ Reff : A Dm G jujur aku iseh sayang wegah kelangan C F mergo wes tak patri ning njero ati Dm nanging arep piye meneh G C iki wes kahanan kudu pisahan ~ A Dm G njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku C F mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku Dm G C nglungani sliramu abot rasane pangapurane ~ Cek Juga Youtube Vocalis nya "Tri Suaka Channel" "Faraesha Channel" CEK JUGA LAGU CIPTAAN KITA  - PERJUANGKANKU https://youtu.be/03YSAkFEXEA Lihat juga Suara Pengamen ini mirip  judika menyanyikan lagu Ayah-ebit G ad https://youtu.be/hTTNVN3u6ig korban janji https://youtu.be/GgIezowkn10 follow juga instagramnya ------ @musisijogjaproject @xdjtrisuaka @faraesha @rindhinovita_ editor @artnemia @dedek_sukamoto https://www.instagram.com/musisijogjaproject/ https://www.instagram.com/xdjtrisuaka/  https://www.instagram.com/faraesha

keyboard_arrow_up