Didi Kempot feat. Yan Vellia - Perawan Kalimantan (Official Music Video)

Rajawali Mitra Musik

  • Release Date:
  • Viewer: 12,460,351
  • Like Video: 24
  • Dislike Video: 3
  • Video Length: 5minutes : 26second

Download 1

Music Video

  Play Audio :

Description

Title : Perawan Kalimantan (Versi Live Show Campursari Koplo) Artist : Didi Kempot feat Yan Vellia Ciptaan : Didi Kempot & Nanang Irwan Album : Live Show Campursari Koplo Karya Didi Kempot Subscribe Channel Rajawali Musik : http://smarturl.it/RajawaliSubscribe Official Video Live Show Didi Kempot : ▶️ Tendo Biru : https://youtu.be/1WbsWIKtcLU ▶️ Trenggalek Nyimpen Tresno : https://youtu.be/vPEwKI_06vc ▶️ Banyu Pendowo : https://youtu.be/cynjdMBhlh4 ▶️ Janji Palsu : https://youtu.be/EBWgVjdOw30 ▶️ Ali-Ali Kuning : https://youtu.be/qjMKgOL3-m0 ▶️ Adus Opo Raup : https://youtu.be/W8WE1UH18NQ ▶️ Prawan Tanjung Karang : https://youtu.be/8tvQMJO7R0c ▶️ Menteng Nganggur : https://youtu.be/At6raiH5Lws ▶️ Perawan Kalimantan : https://youtu.be/e_qqr_2PvFk ▶️ Playlist Didi Kempot Live Show : http://bit.ly/2jZxgvs ============================== Lirik : Perawan Kalimantan Pria: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu Kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan Wanita: Cempedhak mas dudu nongko Mbiyen cedhak ra wani kondho Neng opo sliramu lungo Ninggal mulih ra kondho kondho Pria: Saben dino aku ngalamun Tekan omah atiku bingung Jane tresno ra wani nembung Rasane koyo wong linglung Wanita: Wangi wangi banyune sabun Tak rewangi adus kungkum Trenaku ra bakal alum Tak enteni yen mase purun Reff Wanita: Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Pria: Beninge banyu kalimantan Mbiyen sing tak ombe sayang Ngelingake naliko mbiyen kenalan Pria: Rino wengi tansah kelingan Prawan ayu kalimantan Bantal guling tak sayang sayang Nganti koyo wong kedanan Wanita: Cimpedak mas dudu nongko Mbiyen cedhak rawani kondho Neng opo sliramu lungo Ninggal mulih ra kondho kondho Reff Wanita: Aduh pake make aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Aduh pake mak e aduuh Hatiku rindu kangen tenanan Kangmasku pulang kangmasku mulih Neng tanah sebrang Pria: Beninge banyu kalimantan Mbiyen sing tak ombe sayang Ngelingake naliko mbiyen kenalan Pria: Saben dino aku ngalamun Tekan omah atiku bingung Jane tresno ra wani nembung Rasane koyo wong linglung Wanita: Wangi wangi banyune sabun Tak rewangi adus kungkum Tresnoku ra bakal alum Tak enteni yen mase purun Tak enteni yen mase purun ============================== Copyright © 2016 Rajawali Mitra Musik & TNR Record - All rights reserved. #DidiKempot #PerawanKalimantan #YanVellia #music

keyboard_arrow_up