BLITAR VIRAL (KEPENDEM TRESNO - SHINTA ARSINTA New Scorpio Live PIPP Blitar 26 Desember 2018)

BONYTA CHANNEL

  • Release Date: 31 Des 2018
  • Viewer: 295.717
  • Like Video: 1,109
  • Dislike Video: 69
  • Video Length: 4.05

 Fast Download

Music Video

  Play Audio :

Description

New Scorpio Live PIPP Blitar 2018

KEPENDEM TRESNO – SHINTA ARSINTA

Lirik Lagu :

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Cubo rungokno
Nyanyian iki
Nyeritakke tresno
Seng kependem ono neng dodo

Kudu kepiye
Aku mesti piye
Yen pancen dalane
Uripku iki kudu koyo ngene

Senajan kowe
Wes karo liyane
Nanging tresnoku ro kowe
Ora iso tak lalekke

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe
Wes tak tutup atiku di nggo liyane
Mergo kowe seng paleng tak tresnani
Senajan tresno iki mung kependem ning ati

Senajan tresno iki
Mung kependem ning ati



Contact job Eny Sagita : 082230059699 085735861999




newscorpio ,shintaarsinta ,kependemtresno ,guyonwaton ,princessagita ,blitarviral ,viralblitar, beritaviral,sagitaeny ,eny ,ratujandhutindonesia ,sagitaassololey ,sagitaassololeyicikicikeheem ,newscorpiohaehaengonolhomas ,newscorpio ,newscorpioreggaenewongpace ,viral ,trending ,inuldaratista ,inul ,dangdutkoploterbaikindonesia ,dangdutkoploterbaik ,dangdutmusikindonesia ,dangdutmusikterbaik ,puenaklek ,masokpakeko ,jandutkoplomasakini ,jandhutkoploterbaru ,jandhutkoploterpopuler ,enysagita ,enysagitalagi ,enysagitalagilagi ,enysagitamaning ,enysagitathementhul ,enysagitathementhulassololeyicikicikehem ,enysagitathementhulassololeyiciicikehemhaehaengonolomas ,enysagitaasliwongpace ,enysagitapenyanyijandhut ,enysagitapenyanyijandhutindonesia ,enysagitaratujandhutindonesia ,enysagitasenimanpace ,enysagitapenyanyiserbabisa ,bonyta ,boloneenysagita ,bonytajawatimur ,bonytajawatengah ,bonytajogja ,bonytajabar ,bonytajakarta ,bonytaindonesia ,bonytasejati ,bonytaselaludihati ,bonytasejatiakanselaludihati ,enysagitaselaluselamanya ,sagitaselalujayaluarbiasa




#blitarviral
#kependemtresno
#shintaarsinta
#versireggaejandut
#princessagita
#terbaru
#terbaik
#versijandhut
#reggae
#bonyta
#terbaru
#viral
#trending
#coverterbaik
#versiterbaik
#jandhut
#dangdut
#dangdutkoplo
#musik
#music
#jaranan
#barong
#barongan
#live
#pipp
#blitar
#pace
#nganjuk
#spesial
#specialmoment
#spektakuler
#wow
#hariini

Youtube Videos from :
[BLITAR VIRAL (KEPENDEM TRESNO - SHINTA ARSINTA New Scorpio Live PIPP Blitar 26 Desember 2018)]

keyboard_arrow_up