BLITAR VIRAL (KEPENDEM TRESNO - SHINTA ARSINTA New Scorpio Live PIPP Blitar 26 Desember 2018)

BONYTA CHANNEL

  • Release Date:
  • Viewer: 380,499
  • Like Video: 1
  • Dislike Video: 89
  • Video Length: 4minutes : 5second

Download 1

Music Video

  Play Audio :

Description

New Scorpio Live PIPP Blitar 2018 KEPENDEM TRESNO – SHINTA ARSINTA Lirik Lagu : Cubo rungokno Nyanyian iki Nyeritakke tresno Seng kependem ono neng dodo Kudu kepiye Aku mesti piye Yen pancen dalane Uripku iki kudu koyo ngene Cubo rungokno Nyanyian iki Nyeritakke tresno Seng kependem ono neng dodo Kudu kepiye Aku mesti piye Yen pancen dalane Uripku iki kudu koyo ngene Senajan kowe Wes karo liyane Nanging tresnoku ro kowe Ora iso tak lalekke Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe Wes tak tutup atiku di nggo liyane Mergo kowe seng paleng tak tresnani Senajan tresno iki mung kependem ning ati Cubo rungokno Nyanyian iki Nyeritakke tresno Seng kependem ono neng dodo Kudu kepiye Aku mesti piye Yen pancen dalane Uripku iki kudu koyo ngene Senajan kowe Wes karo liyane Nanging tresnoku ro kowe Ora iso tak lalekke Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe Wes tak tutup atiku di nggo liyane Mergo kowe seng paleng tak tresnani Senajan tresno iki mung kependem ning ati Ora bakal ilang tresnoku di nggo kowe Wes tak tutup atiku di nggo liyane Mergo kowe seng paleng tak tresnani Senajan tresno iki mung kependem ning ati Senajan tresno iki Mung kependem ning ati Contact job Eny Sagita : 082230059699 085735861999 newscorpio ,shintaarsinta ,kependemtresno ,guyonwaton ,princessagita ,blitarviral ,viralblitar, beritaviral,sagitaeny ,eny ,ratujandhutindonesia ,sagitaassololey ,sagitaassololeyicikicikeheem ,newscorpiohaehaengonolhomas ,newscorpio ,newscorpioreggaenewongpace ,viral ,trending ,inuldaratista ,inul ,dangdutkoploterbaikindonesia ,dangdutkoploterbaik ,dangdutmusikindonesia ,dangdutmusikterbaik ,puenaklek ,masokpakeko ,jandutkoplomasakini ,jandhutkoploterbaru ,jandhutkoploterpopuler ,enysagita ,enysagitalagi ,enysagitalagilagi ,enysagitamaning ,enysagitathementhul ,enysagitathementhulassololeyicikicikehem ,enysagitathementhulassololeyiciicikehemhaehaengonolomas ,enysagitaasliwongpace ,enysagitapenyanyijandhut ,enysagitapenyanyijandhutindonesia ,enysagitaratujandhutindonesia ,enysagitasenimanpace ,enysagitapenyanyiserbabisa ,bonyta ,boloneenysagita ,bonytajawatimur ,bonytajawatengah ,bonytajogja ,bonytajabar ,bonytajakarta ,bonytaindonesia ,bonytasejati ,bonytaselaludihati ,bonytasejatiakanselaludihati ,enysagitaselaluselamanya ,sagitaselalujayaluarbiasa #blitarviral #kependemtresno #shintaarsinta #versireggaejandut #princessagita #terbaru #terbaik #versijandhut #reggae #bonyta #terbaru #viral #trending #coverterbaik #versiterbaik #jandhut #dangdut #dangdutkoplo #musik #music #jaranan #barong #barongan #live #pipp #blitar #pace #nganjuk #spesial #specialmoment #spektakuler #wow #hariini

keyboard_arrow_up